maandag, juli 02, 2007

Overnachtingshotel bekend

Vandaag heeft KRAS Groepsreizen ons laten weten waar we op de heen- en terugweg naar en van Italie overnachten. Dat zal zijn in Worgl in Oostenrijk, dat is net voorbij de grens van Duitsland en Oostenrijk. We zullen dan zo'n 900 km gereden hebben, hetgeen wil zeggen, dat de tweede dag ons nog zo'n 700 km "oplevert". Voor wie alvast wil kijken: het gaat om hotel Post in Worgl. Waarom heten toch bijna alle hotels in Duitsland en Oostenrijk "hotel Post"? Overigens: Worgl is een leuk stadje, waar het ook 's avonds best gezellig kan zijn.

2 opmerkingen:

Peter Kramer zei

Geinig is dat toch. In Wörgl overnachten wij altijd als we naar de wintersport gaan. Niet in Hotel Post maar in Rosenberg langs de snelweg. Vandaar is het nog 25 km naar onze eindbestemming Westendorf. Wörgl is inderdaad overdag een leuk stadje, maar 's avonds......het heeft niet bepaald een bruisend nachtleven. Maar we kunnen altijd nog zelf het hotel op stelten zetten. Toch? Of we moeten daar op de terugweg ook weer slapen, dan kunnen we het beter niet doen.

Peter

ton van rijswijk zei

Mijn idee van "gezelligheid 's avond is meer op een veronderstelling dan op eigen ervaring gebaseerd. Ik mocht tijdens onze wintersportvakantis 's avonds nooit alleen de straat op.....
Maar we overnachten er terug ook!

Ton