zaterdag, januari 13, 2007

Aanvulling op reiskosten Italie

KRas heeft ons er (terecht) op gewezen, dat de eerste offerte gebaseerd was op een groepstoetaal van 30 personen en heeft n.a.v. onze mededeling, dat het voorshands om 25 personen gaat gereageerd met een prijscorrectie ad 20 euro per persoon. Houd er verder rekening mee, dat voor een 1-persoonskamer een toeslag van 50 euro p.p. geldt En a propos: Pasha's vrouw kan definitief niet mee, omdat de herfstvakantie in deze regio (anders dan wij veronderstelden) een week later valt dus niet gelijktijdig met de reis naar Italie. Dat heeft ook consequenties voor Jan de Haan, die derhalve niet mee kan........ Jammer, bijzonder jammer!

2 opmerkingen:

Peter Kramer zei

Hmmm, Jan niet, dus Corry neem ik aan ook niet, Yvonne al niet. Het wordt een erg mager orkestje op deze manier. Bovendien vind ik de charme van zo'n reis, dat je met z'n allen bent.

Als het nog kan zou ik graag ter discussie stellen of we wel moeten gaan op deze manier. We zijn best in staat iets anders te verzinnen, waar wel iedereen in meekan/meewil. Toch? Ben benieuwd naar de mening van het bestuur en de andere leden.

Peter Kramer

ton van rijswijk zei

Zie mijn E-mail van zondag 14 januari. Corrie gaat - weten wij inmiddels - wel mee

Ton van Rijswijk