zaterdag, januari 06, 2007

Yvonne: 25 jaar lid

Het was een unieke locatie om een 25-jarig jubileum te vieren en elkaar tegelijkertijd een gelukkig nieuwjaar te wensen: het wokrestaurant in het Rosarium in het Westbroekpark. Het jubileum betrof Yvonne Drese, die haar hele gezin en natuurlijk haar moeder en donateur Truus Kornalijnslijper had meegenomen. En er was een onverwacht optreden......

3 opmerkingen:

Peter Kramer zei

De locatie was inderdaad prima. Evenals het eten en drinken. Een lekker sigaartje (nog bedankt Hans). Gepaste aandacht voor het feestvarken. Een apart optreden van een aparte en daardoor zeer leuke familie. En natuurlijk zoals altijd een fantastisch gezellig clubje zo onder elkaar. Alle complimenten weer voor het bestuur, goed gedaan.

Peter

Anoniem zei

Hallo allemaal,
Ook van onze kant complimenten en natuurlijk een bedankje aan het bestuur. Het was weer als vanouds zeer geslaagd.Natuurlijk ook het optreden van Elze en familie was erg leuk. Hoe verzin je het, je moet er maar opkomen.
Trouwens ik heb ook veel complimentjes mogen ontvangen over ons kerstconcert.Ik ben zeer benieuwd hoeveel kaarten ik aan de dames ga verkopen,ik houd jullie op de hoogte
tot donderdag
groetjes Gerdine

Peter Kramer zei

Deze reactie heb ik er namens Else op gezet.

Nou, ook wij van de diëten hebben heerlijk gegeten... wat organiseren jullie dat toch allemaal lekker, bestuur! En ik vond de toespraak van Yvonne heel mooi, zo met verhalen van door de jaren heen, met namen die me inmiddels bekend in de oren gaan klinken en tijdvakken die meer betekenis krijgen. En Loes, dat ze al aan het spelen waren voordat jij (en ook ik denk ik) geboren was hè? Gek idee, toch?
En tsja, dat het restaurant wil sluiten voordat wij uitgepraat zijn... dat is wel jammer maar misschien niet zo verwonderlijk!
Bye bye, op naar het volgende feestje, met groet van

Else